PIZZERIA ANTONIO BOXTEL

PIZZERIA ANTONIO BOXTEL Heerlijk eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 144 beoordelingen
13 okt 2021 om 10:11 Bezorging was op tijd maar had duidelijk vermeld niet aan te bellen bij de voordeur en dit gebeurde helaas wel
10 okt 2021 om 22:49 Het eten was heel lekker en nog goed op tijd bezorgd voor een zondagavond!
26 sep 2021 om 7:27 Heerlijk eten
18 sep 2021 om 2:30 Ik begrijp die lage reviews niet. ik zie veel over een sausje vergeten + klagers over half uur te laat.. niks slechts mbt de kwaliteit van het eten. Ik heb de pizzeria gevonden die hun pizza lekker zacht maakt als je daarom vraagt. Vouw ze graag dubbel ;)
14 sep 2021 om 19:50 Verpakt in plastic zakjes is minder. Eten is goed
14 aug 2021 om 19:53 Eten was prima. Jammer dat de bestelling niet compleet was. Toen wij hier over wilden bellen, was het restaurant niet telefonisch bereikbaar.
13 aug 2021 om 11:30 Heb helaas bijna 2 uur gewacht op mijn eten, kwam het ook nog eens aan in een vieze plastic tas met al mijn eten langs het bakje wat open was gegaan. Laatste keer dat ik bij ze bestel.
12 aug 2021 om 22:24 Het kan zijn dat het druk is en dat de bezoegtijd dan oploopt, maar laat dit je klanten dan goed weten doormiddel van een belletje of automatisch sms bericht. Eten was wel lekker, jammer van het erg lange wachten
11 aug 2021 om 19:56 Jammer als je een broodje döner besteld dat er geen broodje bij zit. Laatste tijd regelmatig dat er iets niet klopt aan de geleverde bestelling helaas
9 aug 2021 om 18:41 Pizza viel zwaar tegen en heb er meer als een dag last van gehad helaas.
9 aug 2021 om 18:04 De waren heerlijk en warm nog. Alleen lang moeten wachten ruim een kwartier te laat
6 aug 2021 om 19:47 Vanwege drukte half uurtje later dan aangegeven maar keurige en oprechte verontschuldigingen van bezorger en 2 gloeiend hete en goed belegde pizza’s!