PIZZERIA ANTONIO BOXTEL

PIZZERIA ANTONIO BOXTEL Heerlijk eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 195 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Antonio Boxtel. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 2:05 e en warme bezorging. De pizza smaakte goed, op een paar kleine plekjes na die op e bodem zwart waren.
13 mei 2022 om 21:35 Bezorgtijd was meer dan een uur,
1 mei 2022 om 18:25 Prima
27 apr 2022 om 21:40 Het eten was prima en nog goed warm, alleen vonden we de frites te zout.
24 apr 2022 om 10:43 Het eten is snel geleverd, was nog heet en het smaakte heerlijk!
31 mrt 2022 om 19:25 Lekker gegeten,erg aardige bezorger.wachttijd wat lang,maar eten was erg lekker
28 mrt 2022 om 18:18 Normaal gesproken altijd tevreden maar helaas dit keer niet. Friet was slap, hamburger smaakt niet en er zat knoflooksaus op, lijkt me niet echt de bedoeling. En de Turkse pizza was ook slap.
27 mrt 2022 om 19:49 K tent nooit meer! Ze hadden iets niet oke kan gebeuren bestelling gewijzigd. Vervolgens 40min te laat. Geen wisselgeld bij. Komen later trug hadden ze te weinig wisselgeld bij. Zat er dus mooi in. Nooit meer echt slecht dit!!
22 mrt 2022 om 20:18 Helaas waren de noedels niet gaar. Wel een vriendelijke bezorger.
20 mrt 2022 om 2:09 De topping van de pizza zat vastgeplakt aan
19 mrt 2022 om 8:16 Al de derde keer dat ik een pizza bestel met olijven als topping en de olijven worden vergeten. Jammer!
10 mrt 2022 om 20:38 Ik heb betaald voor knoflooksaus die ik niet heb ontvangen